Langdurig onderhoud

Van ingrijpende renovaties (zoals een dakvervanging) tot kleinere klussen (zoals het vervangen van sloten en scharnieren of licht verfwerk): Raedts BV heeft al tientallen jaren ervaring met onderhoud.

Onze onderscheidende kenmerken:

  • Als Raedts BV uw onderhoud verzorgt, dan doen we dat planmatig. Samen met u maken we een meerjarige planning en jaarlijks bespreken we of deze nog klopt en welk onderhoud we komend jaar doen. Het doel van dit planmatig onderhoud is voorkomen dat we storingsonderhoud moeten verrichten, want dat is duurder dan planmatig onderhoud (denk alleen al aan de reiskosten).
     
  • Onze monteurs zijn specialisten met jarenlange ervaring die volledig zijn uitgerust: hun bus met materialen is een magazijn op wielen.
     
  • Terwijl wij onderhoud doen, kunt u doorgaan met uw bedrijfsprocessen. Wij zijn gewend om ons werk te doen in een omgeving waar gewoond of gewerkt wordt.
     
  • Nog een belangrijk kenmerk van onze aanpak: de administratie van ons onderhoud hebben we compleet gedigitaliseerd. Dat betekent dat u zelf op de voet kunt volgen wat we wanneer doen of gedaan hebben. Wel zo makkelijk!

in het nieuws

Venray Big Business beurs

 Op 23 september a.s. vindt de Venray Big Business beurs plaats in de Schouwburg...

Lees meer >
Meer nieuws >
ISO 9001 VCA

ISO 14001 PSO